ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

7 εύκολα και γρήγορα μυστικά Ομορφιάς & Μακιγιάζ

30 Απρ 2013 4/30/2013
πινέλα μακιγιάζ
Υπάρχουν κάποια μικρά αλλά πολύτιμα κατά τη γνώμη μου, μυστικά μακιγιάζ και ομορφιάς που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Είναι εύκολα και χρειάζονται ελάχιστο χρόνο και κόπο για να τα πετύχεις.


Tip 1:
Ανακάτεψε λίγη διάφανη πούδρα με υγρό makeup. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δημιουργήσεις κονσίλερ για τα μάτια.

Tip 2:
Αν είσαι ξανθιά χρησιμοποίησε γκρι σκιά ή μολύβι για να βάψεις τα φρύδια σου.

Tip 3:
Για να αναμίξεις τέλεια τις σκιές ματιών στα βλέφαρά σου, άπλωσε πρώτα χαλαρή πούδρα .

Tip 4:
Όταν βάζεις μάσκαρα άρχισε με τις κάτω βλεφαρίδες.  Οι περισσότερες γυναίκες βάφουν πρώτα τις πάνω βλεφαρίδες και ύστερα τις κάτω.  Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η μάσκαρα δεν έχει ακόμα στεγνώσει, με αποτέλεσμα την δημιουργία μαύρων κουκίδων στο πάνω βλέφαρο. Ξέρεις... σαν να έχεις μουτζουρωθεί ένα πράγμα.

Tip 5:
Για να επιμηκύνεις την διάρκεια του κραγιόν άπλωσε το 3 φορές. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείς στρώματα κάνοντάς το να διαρκεί περισσότερο.

Tip 6:
Βάλε φύλλα αλουμινόχαρτου στο ψυγείο. Όταν κρυώσουν βγάλτα από το ψυγείο και τοποθέτησε τα στο πρόσωπό σου. Αυτή η μέθοδος θα μειώσει το πρήξιμο που ίσως, υπάρχει και θα συσφίγξει τους πόρους του προσώπου.

Tip 7:
Αν θέλεις ματ φινίρισμα στα νύχια σου αλλά δεν έχεις το κατάλληλο βερνίκι, βράσε λίγο νερό σε ένα κατσαρολάκι . Αφού βάψεις τα νύχια σου και ενώ δεν έχουν ακόμα στεγνώσει, πέρασε τα νύχια σου πάνω από τον ατμό. Θα αποκτήσουν αμέσως ματ αποτέλεσμα!

Εσύ ξέρεις κάποιο μυστικό; 8-)
2 σχόλια:
  1. Ανώνυμος7/26/2013

    στις κατω γωνιες του προσωπου μπορεις να βαζεις ενα foundation που ειναι σε πιο σκουροχρωμη αποχρωση απ αυτο που εχεις απλωσει στο υπολοιπο προσωπο! ετσι θα τονισεις το προσωπο σου και θα φαινεται πιο εντυπωσιακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε Στελλίνα για το έξυπνο tip!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή