ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Make up tips and tricks για τα χείλη και τα μάτια!

25 Φεβ 2010 2/25/2010
μέικ απ

Μέικ απ tips για τα χείλια

1. Διάλεξε την σωστή απόχρωση
Οι περισσότερες από εμάς έχουν την κακή συνήθεια να δοκιμάζουν το κραγιόν στο πίσω μέρος της παλάμης μας. Καλύτερη ιδέα θα ήταν να δοκιμάσεις το κραγιόν στο δάχτυλό σου – με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κρατήσεις το χρώμα δίπλα στα χείλη σου για να δεις πως θα δείχνει επάνω σου.


2. Ώρα για απολέπιση.
Για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα πέρασε την οδοντόβουρτσά σου πάνω στα χείλη σου – με αυτόν τον τρόπο κάνεις απολέπιση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μία πετσέτα αντί για την οδοντόβουρτσά σου – άπλωσε πριν την ενυδατική σου κρέμα και απαλά τρίψε τα χείλη σου μέχρι να φύγουν όλα τα νεκρά κύτταρα.

3. Γέμισε τις μικρές γραμμές
Ένα πολύ καλό κόλπο εάν έχεις μικρές ρυτίδες πάνω από τα χείλη σου είναι να τα περάσεις με ένα άχρωμο lipbalm αλλά έξω από την γραμμή των χειλιών σου.

4. Κάνε το κραγιόν σου να διαρκέσει περισσότερο
Άπλωσε ένα στρώμα από το κραγιόν σου, πίεσέ το με ένα χαρτομάντιλο και πουδράρισε ελαφρά με την βούρτσα που απλώνεις το ρουζ.

5. Κάνε τα χείλη σου να φαίνονται σαρκώδη
Για ένα τέλειο φινίρισμα μπορείς να βάλεις στο μέσο του πάνω χείλους μία μικρή δόση από ασημί ή χρυσό lip gloss.


μακιγιάζ

Μέικ απ tips για τα μάτια

 
1. Φώτισε το πρόσωπό σου  Άπλωσε στην περιοχή ακριβώς πάνω από τα φρύδια ένα άχρωμο ή λευκό μολύβι και “σβήστο” απαλά. Θα φωτιστεί το πρόσωπό σου και θα δημιουργηθεί η αυταπάτη ανασηκωμένων φρυδιών – πράγμα πολύ καλό για τα πεσμένα, κουρασμένα μάτια.

2. Κάνε το eye liner να διαρκέσει
Τοποθέτησε το με ένα μολύβι ή με ένα πολύ μικρό πινελάκι και στην συνέχεια άπλωσε γύρω γύρω μία σκιά στο χρώμα του eye liner.

3. Κάνε τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα
Χρησιμοποίησε το ειδικό ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες – τοποθέτησέ το στις ρίζες των βλεφαρίδων και αργά αργά προχώρησε προς την άκρη τους πιέζοντάς το.

4. Ξεγέλασε την μάσκαρα σου
Σου αρέσει η αδιάβροχη μάσκαρα αλλά μισείς τον χρόνο που σου παίρνει για να την αφαιρέσεις? Πρώτα άπλωσε την κανονική σου μάσκαρα και μετά την αδιάβροχη – με αυτόν τον τρόπο η αδιάβροχη μάσκαρα “κλειδώνει” στην κανονική και όχι στις βλεφαρίδες σου. Έτσι μπορείς να την αφαιρέσεις εύκολα.

5. Μάτια ξεκούραστα
Για να δείχνεις πιο φρέσκια, χρησιμοποίησε άσπρο μολύβι – αλλά αυτή την φορά, κάτω από τα μάτια. Τράβηξε ελαφρά προς τα κάτω, το κάτω βλέφαρο , και τοποθέτησε το μολύβι – σταμάτησε λίγο πριν φτάσεις στον δακρυϊκό πόρο.
8 σχόλια:
  1. Αυτό με την αδιάβροχη μάσκατα πρώτη φορά το βλέπω! Σταμάτησα να την χρησιμοποιώ γιατί το ξέβγαλμα ήτανε μπελάς.Νομίζω πως τώρα μπορώ να αρχίσω να την ξαναχρησιμοποιώ!Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ καλή η συμβουλή με την αδιάβροχη μάσκαρα! για όσες θέλουν ντε και καλά να χρησιμοποιήσουν μόνο αδιάβροχη μάσκαρα ας προμηθευτούν κάποιο διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών (πχ. της L'Oreal ή της Garnier, της L'Oreal είναι για πιο βαρύ μακιγιάζ), για να μη μείνουν με 5 βλεφαρίδες όλες κ όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος πια με αυτή την Loreal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααα Μαριάννα δεν έχεις δίκιο! Εγώ αγόρασα πρόσφατα την καινούρια μάσκαρα της L'oreal Volume Collagen και είναι τέλεια! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/06/2011

    Hello! Έχω μικρά μάτια αλλά σε σχήμα αμυγδάλου. Θα ήθελα να μπορώ και εγώ να φοράω μαύρη ή γκρι σκιά αλλά τα μικραίνουν πολύ. Τί μπορώ να κάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα.
    Μμμμ, καταρχήν να αποφεύγεις τα σκούρα χρώματα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Αντί για μαύρο ή γκρι μολύβι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι πράσινο, γαλάζιο ή άσπρο. Τα χρώματα αυτά "ανοίγουν" το μάτι και τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα.

    Στα πάνω βλέφαρα άπλωσε μια ανοιχτόχρωμη βάση για να φωτίσεις την περιοχή και στο εξωτερικό μέρος των ματιών χρησιμοποίησε σκουρόχρωμη σκιά.
    Καλό θα ήταν να αποφεύγεις να βάψεις όλο το πάνω βλέφαρο με σκούρα σκιά για θα μικρύνει το μάτι σου ακόμα περισσότερο.

    Μην ξεχνάς την μάσκαρα που θα αναδείξει το βλέμμα σου.
    :c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Alexandra12/23/2011

    Kalhspera..
    Katarxas oi sumvoules pou dineis einai polu kales k voh8htikes...ena provlhma p exw einai oti latreuw to kokino kragion alla dusthxws exw mikra xeilh k den mporw na to xrhsimopoihsw, mhpws 3es kanena kolpo wste na mporw????

    ΑπάντησηΔιαγραφή