ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Νυφικό Μακιγιάζ: Τι να αποφύγεις για ένα όμορφο αποτέλεσμα

30 Μαρ 2014 3/30/2014
νυφικό μακιγιάζ
Περίεργο που τόσα χρόνια δεν έχω γράψει ένα άρθρο για τις μελλοντικές νυφούλες. Μάλλον θα φταίει το γεγονός ότι είμαι ανύπαντρη :P Λοιπόν επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι μπορείς κάλλιστα να βαφτείς μόνη σου. Αν προσέξεις τα παρακάτω θα τα πας μια χαρά.


νυφικό μακιγιάζ

  1. Το σημαντικότερο απ' όλα είναι να κάνεις τουλάχιστον ένα δοκιμαστικό μακιγιάζ. Δεν θέλεις να τα κάνεις όλα την τελευταία στιγμή!
  2. Ζήτησε από κάποιον φίλο ή συγγενή να σε τραβήξει φωτογραφίες για να δεις πως θα δείχνει το μακιγιάζ σου στο φακό.
  3. Καθάρισε καλά την επιδερμίδα σου με ένα ήπιο γαλάκτωμα και βάλε λοσιόν. 
  4. Άπλωσε την ενυδατική σου — θα πρέπει να είναι ματ και μη λιπαρή. Άφησέ την να απορροφηθεί καλά.
  5. Πριν μακιγιαριστείς μπορείς να φορέσεις ένα άσπρο μπλουζάκι για να δεις πως θα φαίνεται το μακιγιάζ σε συνδυασμό με το λευκό χρώμα του νυφικού.
  6. Η περιοχή που θα ξεκινήσεις το μακιγιάζ θα πρέπει να είναι εκείνη των ματιών σου. Αν ξεκινήσεις από οπουδήποτε αλλού πολύ πιθανό να έχεις χμ... ατυχήματα και να καταλήξεις με μουτζούρες από το eyeliner ή την σκιά ματιών. Αν παρόλα αυτά δεν θέλεις να αλλάξεις συνήθειες μπορείς να απλώσεις πρώτα το μέικ απ αλλά πρόσεξε να βάλεις μπόλικη χαλαρή πούδρα κάτω από τα μάτια.
  7. Αγόρασε ένα καλό primer για τα μάτια και το πρόσωπο. Τα primer όπως έχω ξαναπεί εξαφανίζουν τις κοκκινίλες, βελτιώνουν την υφή του δέρματος και κάνουν το μακιγιάζ πιο σταθερό.
  8. Άπλωσε κονσίλερ αφού βάλεις το μέικ απ. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις καλύτερη κάλυψη.
  9. Προτίμησε αδιάβροχα προϊόντα για το μακιγιάζ σου. Ένα δάκρυ συγκίνησης, ένα γέλιο σπαστικό και πάει το μακιγιάζ!
  10. Μην ξεχάσεις σε καμία περίπτωση το μολύβι χειλιών. Το μολύβι θα σταθεροποιήσει το κραγιόν και δεν θα το αφήσει να τρέξει από δω κι από κει.
  11. Μην ξεχάσεις να βάλεις μέικ απ στον λαιμό και το ντεκολτέ σε περίπτωση που το νυφικό σου είναι ανοιχτό ή στράπλες. Η διχρωμία ανάμεσα στο λαιμό και το πρόσωπο δεν είναι ωραία ε;
  12. Το ρουζ σου θα πρέπει να είναι έντονο. Αν χρησιμοποιήσεις απαλό ρουζ πίστεψέ με στον φακό δεν θα φαίνεται τίποτα. Δώσε απλά προσοχή στον τρόπο που θα το απλώσεις. Θα πρέπει να δείχνει όσο το δυνατόν πιο φυσικό.
  13. Μην ξεχνάς πως ωραία νύφη είναι η νύφη που δεν δείχνει σαν κλόουν. Δεν χρειάζονται υπερβολές.
Καλά στέφανα και καλούς απογόνους προκαταβολικά!
4 σχόλια:
  1. Μπράβο Μαριαννάκι για τις φανταστικές σου συμβουλές! Χρήσιμη και σικάτη προσέγγιση.. κλαπ-κλαπ :)
    ...και στα δικά σου ομορφ ούλα! :)) ..να φάμε κανά κουφέτο...χιχι
    Πολλά πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν παντρεύομαι μου άρεσε το άρθρο! :) Αν δεν κάνω λάθος ο φακός κάνει τα χρώματα να δείχνουν περίπου 20% πιο ξεθωριασμένα! Είχαμε βγάλει φωτογραφία στην προηγούμενη δουλειά μου για την ταυτότητα και ενώ επίτηδες είχα βαφτεί λίγο πιο έντονα απ'ότι συνήθως ο τυπάς και πάλι κατάφερε να με βγάλει σα φάντασμα χαχαχα! Επίσης νομίζω τονίζουμε λίγο παραπάνω τα φρύδια όταν πρόκειται για φωτογραφίες ε; Έχω παρατηρήσει ότι τα δικά μου χάνονται σε φωτογραφίες αν τα έχω κάνει να φαίνονται φυσικά! Φιλιά όμορφη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Όλια μου??! Που είσαι εσύ?! Χαθήμαμε... γιατί??? Προηγείσαι στο θέμα του γάμου :P χαχαχα

    @Σταυρούλα δεν πειράζει μικρή είσαι ακόμα :P

    Κοίτα αν δεν βγάλεις φωτογραφίες (πράγμα πολύ χλωμό σε ένα γάμο) ένα απαλό βάψιμο στα μάτια τα δικά μου είναι τέλειο. Αλλά επειδή γάμος χωρίς φωτογραφίες δεν νομίζω να έχει υπάρξει - μόνο στον δικό μου, αν γίνει ποτέ! μπορεί να συμβεί αυτό - τότε το μακιγιάζ θα πρέπει να είναι πιο έντονο απ' ότι συνήθως.

    Και ναι έχεις δίκιο. Τα φρύδια θέλουν ωραίο σχήμα και παραπάνω τόνισμα για να έχει το βλέμμα ένταση στον φακό. Φαντάσου εγώ έχω μαύρα φρύδια και στον φακό βγαίνουν κάπως γκρι :-o

    Τι κάνεις εσύ καλό μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρασα οπως κάνω παντα στους φιλους για ν αφησω τις ευχες μου.Πασχαλινες δεχτείτε ευχες απο την καρδια βγαλμένες,ολες οι μέρες της ζωής σας να είναι αναστημένες.Καλη Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    ░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆Απολυθηκα και γυρισα στη γειτονια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή