ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Πορτοκαλί κραγιόν στα χείλη. Α must για το καλοκαίρι

29 Απρ 2010 4/29/2010
πορτοκαλί κραγιόν
Το πορτοκαλί χρώμα είναι must αυτό το καλοκαίρι. Μπορείς να φορέσεις ένα πορτοκαλί κραγιόν, ένα πορτοκαλί lipgloss ακόμα και πορτοκαλί σκιά. Eπειδή το πορτοκαλί είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα μπορεί να αναρωτηθείς αν θα σου ταιριάζει.

Συνήθως, επιλέγουμε χρώματα που δένουν με το χρώμα των μαλλιών μας και μπορώ να πω με σιγουριά πως  το πορτοκαλί ταιριάζει με όλα τα χρώματα μαλλιών.

Αν είσαι ξανθιά, θα σου πηγαίνει πάρα πολύ το πορτοκαλί που έχει το χρώμα του μανταρινιού, ενώ αν είσαι μελαχρινή το πορτοκαλί που κοκκινίζει λίγο. Προσωπικά, πιστεύω πως ένα φωτεινό πορτοκαλί lipgloss ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το χρώμα μαλλιών – αν η επιδερμίδα σου είναι μαυρισμένη θα δείχνει ακόμα πιο όμορφο πάνω σου.

Πολλές φορές οι γυναίκες προβληματίζονται για το αν πρέπει να συνδυάσουν το κραγιόν τους με το ανάλογο χρώμα σκιάς. Η συμβουλή μου είναι να μείνεις μακριά από χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι, το ροζ και το πολύ έντονο μπλε χρώμα. Αυτά τα χρώματα δεν δένουν με το πορτοκαλί, οπότε καλό είναι να τα αποφεύγεις όσο μπορείς.

κραγιόν

Ναι, αλλά τι χρώματα να χρησιμοποιήσω;

Με το πορτοκαλί ταιριάζει πολύ το χρυσό χρώμα, το δαμασκινί, το ροδακινί, το καφέ, οι μπρονζέ αποχρώσεις, το κίτρινο- χρυσαφί χρώμα ακόμα και ένα πολύ απαλό μπλε με ιριδισμούς.

Με το πορτοκαλί χρώμα στα χείλη δεν χρειάζονται υπερβολές στο μακιγιάζ.

Μπορείς απλά να φορέσεις ένα πορτοκαλί κραγιόν, μια πούδρα σε μπρονζέ απόχρωση, 1-2 στρώσεις μαύρη μάσκαρα και είσαι έτοιμη! Αν θέλεις να κάνεις το μακιγιάζ πιο έντονο και εντυπωσιακό, άπλωσε πάνω από το κραγιόν  lipgloss για να δώσεις λάμψη και όγκο.

Πολύ ωραία πορτοκαλί κραγιόν έχει η Estee Lauder, η Mac και η Bourjois.

Μια συμβουλή σχετικά με τα κραγιόν: Το καλοκαίρι φύλαξε τα κραγιόν σου μέσα στο ψυγείο για να μην λιώσουν και αλλοιωθούν.
7 σχόλια:
  1. teleiooooo!!!!
    mou aresei poli to portokali gia to kalokairi k to foraw xronia twra, asxeta apo to an einai stin moda!
    GREAT!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουνα σίγουρη πως θα σου άρεσε Kelly. Θυμάμαι πως έκανες για το πορτοκαλί μανό:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι κοκκινομάλλα και μου πάει θαύμα, το λατρεύω! Και με γκλος είναι χείλη για δάγκωμα! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το φυσικό μου ήταν σκούρο καστανοκόκκινο και τώρα τα έχω κάνει καστανοκόκκινα ανοιχτά. Δεν φαίνεται καν οτι είναι βαμμένα. Schwarzkopf Palette 6.44.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Emena mou fainetai pws ayto to xrwma kanei ta dontia na fainontai pio kitrina!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Froso γενικά τα κραγιόν/γκλος με πορτοκαλί βάση κάνουν τα δόντια να φαίνονται πιο κίτρινα! Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα! Αντίθετα τα κραγιόν/γκλος με μπλε βάση κάνουν τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά (πχ. το κλασσικό κόκκινο της φωτιάς έχει μπλε βάση) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή