ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα αρώματα

17 Μαρ 2010 3/17/2010
αρώματα
Είναι ωραίο να μυρίζουμε όμορφα αλλά πολλές φορές στην προσπάθεια μας να επιλέξουμε το άρωμα που μας ταιριάζει, ψεκάζουμε το σώμα μας με ότι άρωμα βρούμε στα ράφια με αποτέλεσμα όχι να μυρίζουμε όμορφα αλλά να δημιουργούμε στους γύρω μας μια αποπνοικτική ατμόσφαιρα και να αγοράζουμε το λάθος άρωμα για μας .



άρωμα


➦ Πριν δοκιμάσεις οποιοδήποτε άρωμα φρόντισε να μην έχεις φορέσει κανένα άρωμα – ούτε αρωματικές ενυδατικές κρέμες σώματος.

➦ Αν ανοίξεις κάποιο μπουκάλι και σου αρέσει αυτό που μυρίζεις, ψέκασέ το στο δέρμα σου και άφησε να περάσουν 3-5λεπτά.

➦ Μην δοκιμάζεις ότι άρωμα βρεις μπροστά σου γιατί η όσφρησή σου θα "μπερδευτεί" και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιλέξεις κάτι που δεν θα σου αρέσει. 2-3 αρώματα είναι αρκετά.

➦ Αν σου αρέσουν τα αρώματα με φυτικά συστατικά πρόσεξε! Μπορεί να σου προκαλέσουν σοβαρή αλλεργική αντίδραση και το λέω εκ πείρας. Κάποτε αγόρασα ένα τέτοιο άρωμα – μύριζε πανέμορφα το άτιμο – και με το που πήγα σπίτι έβγαλα παντού σπυράκια. Τσάμπα τα λεφτά μου. Σε τέτοιες περιπτώσεις δοκίμασε το άρωμα και μην το αγοράσεις αμέσως. Περίμενε 24 ώρες για να δεις αν θα σου προκαλέσει αλλεργία ή όχι.
3 σχόλια:
  1. varvara8/08/2010

    στην περιπτωση που την πατησουμε με φυτικα αρωματα δεν μπορουμε να ψεκαζουμε τα ρουχα μας, ωστε να μην παει χαμμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή η ιδέα σου Βαρβάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. varvara4/14/2011

    στην περιπτωση που την πατησουμε με φυτικα αρωματα δεν μπορουμε να ψεκαζουμε τα ρουχα μας, ωστε να μην παει χαμμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή