ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Έχουν τα μαλλιά σου την τάση να φριζάρουν;

26 Φεβ 2010 2/26/2010
φριζαρισμένα μαλλιά
Τα φριζαρισμένα μαλλιά μπορούν να μετατραπούν σε εφιάλτη – έχεις περάσει μία ώρα προσπαθώντας να ισιώσεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι αλλά όλη η προετοιμασία πάει στράφι μόλις βγεις έξω από το σπίτι. Τα μαλλιά φριζάρουν όταν τα λέπια της τρίχας απορροφούν υγρασία γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα styling.

Μια καλή ιδέα είναι να στεγνώσεις τα μαλλιά σου πολύ καλά  με το πιστολάκι, επιμένοντας στις άκρες. Αν δεν τα στεγνώσεις τελείως δεν το αποφεύγεις το φριζάρισμα.

Πολλά σαμπουάν και conditioners είναι φτιαγμένα για την προστασία ενάντια στο φριζάρισμα. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν σιλικόνη και ειδικές προστατευτικές ουσίες οι οποίες έχουν την ικανότητα να "κάθονται" πάνω στην τρίχα και να εμποδίζουν την απορρόφηση υγρασίας.  Τα σαμπουάν και τα conditioner κατά του φριζαρίσματος είναι σίγουρα μια καλή αρχή για να αρχίσεις την μάχη ενάντια στο ενοχλητικό φριζάρισμα που "κλειδώνουν" την τρίχα και εμποδίζουν την υγρασία να περάσει στην τρίχα.

προϊόντα-styling

Tα κατάλληλα προϊόντα styling είναι το επόμενο βήμα. Υπάρχουν προϊόντα που δυναμώνουν την τρίχα και προστατευτικά τζελ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις πριν περάσεις στο styling. Απλά απλώνεις το ειδικό προϊόν σε νωπά μαλλιά. Υπάρχουν επίσης, προστατευτικά σπρέι που παρέχουν προστασία κατά του φριζαρίσματος. Όλα αυτά τα προϊόντα έχουν ένα ακόμα πλεονέκτημα – προστατεύουν την τρίχα από την ζέστη ενώ στεγνώνεις τα μαλλιά σου.

Tip: Επειδή υπάρχουν πολλά προϊόντα γι’ αυτή την δουλειά, προσπάθησε να βρεις ένα ελαφρύ προϊόν που δεν θα βαραίνει και δεν θα αφήνει την αίσθηση "λίγδας" στα μαλλιά σου. -
5 σχόλια:
  1. polu xrisimes oi sumvoules eidika auto me to xamomili 8a to efarmoso sta sigura! euxaristooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. geia sas koritsia : ) ! Loipon. ta mallia mu einai makria ligo pio pano apo tin mesi mu.. ine ksantha xrisimopoio isiotiko giati latreuo ta isia mallia. tha ithela na ta makrino ligo akoma... alla episis exun arxiseei na kaigontai.. ke auto ine oti xeirotero.. tha ithela simvoules gia to ti na kano oste na ta makrino ke na min kegonte apo to isiotiko! euxaristo polu!

    ina.

    p.s apantiste mu sas iketeuoo perimeno tin apantisi sas oso pio grigora! HELP!!!!!!!!!!! AND KISSES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να κάνεις και ένα αφιέρωμα:
    Τα καλύτερα κορυφαία προιόντα για το μαλλί θα τα βρείτε όλα εδώ!
    http://macadamia-natural-oil.blogspot.com/

    Δείτε τα και δεν θα χάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Inaqueen, υπάρχουν ειδικά προϊόντα στο εμπόριο που τα απλώνεις ή τα ψεκάζεις στα μαλλιά πριν προχωρήσεις στο ίσιωμα με σίδερο ή πιστολάκι. Επίσης να κάνεις μάσκα 1-2 φορά την εβδομάδα :d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/17/2012

    gia na makrinun xrisimopiise amigdaleleo(farmakio) apo t farmakio kani poli kalo..enidatoni kai voitha na makrenun :a episis gia na mn kegonte iparxun polla spray sto emporio kai sta kommotiria g auto tn logo. ena poly kalo ine to tressemme (mavro me mov)

    ΑπάντησηΔιαγραφή