ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

AHA για την αντιμετώπιση και την θεραπείων ουλών

18 Φεβ 2010 2/18/2010
οξέα φρούτων
Πολλές γυναίκες αλλά και άντρες έχουν στο πρόσωπό τους ουλές και σημάδια συνήθως από ακμή. Σε αυτές τις περιπτώσεις μία καλή και αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας των ουλών είναι τα οξέα φρούτων τα αποκαλούμενα ΑΗΑ.

Πως λειτουργούν τα ΑΗΑ;

Ο τρόπος δράσης των οξέων φρούτων σχετίζεται με την ιδιότητά τους να προκαλούν ταχύτερη και βαθύτερη ανάπλαση και αναγέννηση της επιδερμίδας εξαλείφοντας με αυτό τον τρόπο επιδερμικές δυσμορφίες. Τα δέρματα που θα υποβληθούν σε θεραπεία με ΑΗΑ θα πρέπει να είναι ανθεκτικά, να έχουν υποβληθεί σε προηγούμενη διαδικασία για την αποφυγή αλλεργικής αντίδρασης και να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με χαμηλότερες συγκέντρωσης σκευάσματα. Θυμηθείτε πως η συγκέντρωση που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν οι αισθητικοί έχει μέγιστη περιεκτικότητα έως 40% ενώ οι δερματολόγοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν περιεκτικότητες έως 70%!

Στο εμπόριο υπάρχουν κρέμες με οξέα φρούτων για περιποίηση στο σπίτι αλλά οι συγκεντρώσεις τους φτάνουν το πολύ έως 10%. Συνήθως η θεραπεία διαρκεί 2-3 μήνες και είναι απαγορευτική τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ποτέ μα ποτέ δεν θα πρέπει να ξεχνάτε την χρήση αντηλιακής κρέμας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν κηλίδες στο δέρμα. Τα οξέα φρούτων δεν χρησιμοποιούνται μόνο για την θεραπεία των ουλών αλλά και για την βελτίωση των επιφανειακών γραμμών και ρυτίδων και πρέπει πάντα να γίνεται από έμπειρους αισθητικούς και δερματολόγους.
4 σχόλια:
  1. Ανώνυμος6/24/2012

    Εξαφανιζονται οι ουλες ακμης με αυτη τη θεραπεια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανάλογως τον τύπο και το βάθος των ουλών. Το σίγουρο είναι πως βοηθάει σημαντικά στην εξάλειψή τους και το δέρμα γίνεται πιο απαλό και νεανικό :a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/06/2012

    πολυ ωραιες συμβουλες...εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη κρεμα για τις ουλες η οτιδηποτε αλλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AHA και κρέμα kelosoft(είναι ψιλοακριβή).

    Επίσης, ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο, ίσως σε βοηθήσει :a Φτιάξε μόνη σου serum για τις ουλές και τα σημάδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή