ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Ρούχα που θα φορεθούν... Άνοιξη/Καλοκαίρι 2010

24 Φεβ 2010 2/24/2010
μόδα
Η μόδα φέτος προστάζει ανοιχτά χρώματα και καυτά ανδρικά σορτσάκια. Άφησε πίσω το μονότονο μαύρο και πειραματίσου με floral σχέδια, prints και παντελόνια με σκισίματα και μπαλώματα εάν έχεις τον ιδανικό τύπο σώματος. Δυστυχώς δεν κάνουν όλα για όλους…



σορτς

Καυτά σορτσάκια

Αν ήρθε ο καιρός να γραφτείς στο γυμναστήριο, η άνοιξη είναι η καλύτερη περίοδος. Φέτος η μόδα προστάζει καυτά σορτσάκια και δεν θα ήθελες να τρέχεις τελευταία στιγμή για να χάσεις τα παραπανίσια κιλά και να διώξεις την αντιαισθητική κυτταρίτιδα που όλες οι γυναίκες μισούμε.








military

Μιlitary

Το military look επιστρέφει και γίνεται fashion trend. Οι αρχαίοι πολιτισμοί ζωντανεύουν με δερμάτινες tunics, μεταλλικές πινελιές και χρώματα από την εποχή του πολέμου.








κάλτσες-γόνατο

Ψηλές κάλτσες

Κάλτσες ψηλές που φτάνουν έως το γόνατο είναι πάλι στην μόδα και οι τρόποι που θα φορεθούν είναι πολλοί. Ένα ζευγάρι μακριές κάλτσες προσθέτει πόντους σε ένα σύνολο. Προτιμήστε τες εάν έχετε ψηλά πόδια.












φόρεμα

Φορέματα

Δεν θέλεις να φορέσεις μίνι; Νιώθεις πως δεν έχεις τα ιδανικά πόδια για κοντές φούστες, φορέματα και καυτά σορτσάκια? Τότε ένα μακρύ φόρεμα με σκίσιμο μπροστά είναι η ιδανική επιλογή.











μοτίβα

Μοτίβα/prints

Δεν χρειάζεται πια να φοράς το βαρετό πολυ φορεμένο μαύρο χρώμα στο κάτω μέρος του σώματός σου. Την φετινή άνοιξη επιτρέπεται να φορέσεις παντελόνια με prints, floral και abstract μοτίβα.











See-through

See-through

Την άνοιξη/καλοκαίρι 2010 η μόδα είναι περισσότερο αποκαλυπτική. Το see through είναι και πάλι must αν θέλεις να δείχνεις sexy και hardcore.












τζιν

Jeans

Έχεις δοκιμάσει όλα τα σχέδια, χρώματα jeans οπότε τι μας μένει? Φυσικά jeans με μπαλώματα και παντελόνια με σκισίματα. Προτίμησε τα εάν είσαι αδύνατη γιατί δεν ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους.











blazers

Blazers

Το να φοράς σύνολα που μοιάζουν με αυτά του φίλου σου είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να δείχνεις σικ είτε πρόκειται για μια ανοιξιάτικη μέρα είτε για ένα δροσερό καλοκαιρινό βράδυ. Διάλεξε ένα μεγαλύτερο σακάκι και γύρισε τα μανίκια για να δείχνεις χαλαρή και άνετη.
6 σχόλια:
  1. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα florar παντελόνια. Κολακεύουν μόνο τις κοκαλιάρες πτφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. maryloo2/25/2010

    emena mou aresoun polu ta floral pantelonia! eimai omws polu adunath. na rwthsw an foresw panteloni me sxedia ti mou proteinetai gia top? kati monoxrvmo na fantastw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα το φορούσα με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι γκρι, άσπρο ή μαύρο. It's up to you;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχεις φτιαξει ενα πολυ ομορφο και χρησιμο μπλοκ.καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Αναστασία! Κάνω ότι καλύτερο μπορώ:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα florar παντελόνια. Κολακεύουν μόνο τις κοκαλιάρες πτφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή