ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

10 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς την φόρμα σου!

28 Φεβ 2010 2/28/2010
αδυνάτισμα
Η άνοιξη πλησιάζει – τώρα τελευταία οι μέρες είναι υπέροχες -- γι΄αυτό φρόντισε από τώρα το σώμα σου για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή το καλοκαίρι. Αν ακολουθήσεις από τώρα τις παρακάτω συμβουλές το καλοκαίρι θα νιώθεις υπέροχα, υγιής αλλά και με καλή εμφάνιση.

Προσπάθησε να μην ξεφεύγεις από το παρακάτω πρόγραμμα και συνειδητοποίησε  ότι το κάνεις για σένα και για κανέναν άλλον. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σε νοιάζει είναι να νιώθεις εσύ καλά με το σώμα σου!

Μαγείρεψε ελαφρά

Προτίμησε τα ψητά και τα φαγητά στον ατμό. Μην τρως τηγανητά και λιπαρά γεύματα γιατί θα  δυσκολέψεις τον στόχο σου.

Κολατσιό

Πεινάς και θέλεις οπωσδήποτε να φας κάτι? Πιες ένα ένα ποτήρι νερό, θα φουσκώσεις και δεν θα θες να φας – αν ωστόσο συνεχίζεις να πεινάς μπορείς να φας ένα μήλο ή πράσινα λαχανικά.

Να τρως αργά

Το μυστικό είναι να μασάς αργά την τροφή. Όσο περισσότερη ώρα κάνεις να τελειώσεις ένα γεύμα τόσο λιγότερη ποσότητα φαγητού θα φας.

Μην παραλείπεις γεύματα

Αν ξεχάσεις να φας το μεσημέρι να είσαι σίγουρη πως θα φας πολύ περισσότερο το βράδυ. Το βραδινό είναι απαγορευτικό εάν θέλεις να χάσεις κιλά – οι καύσεις του οργανισμού “πέφτουν” τις βραδινές ώρες. 


σοκολάτα

Νιώθεις ψυχικά πεσμένη;

Μην τρέξεις στο ψυγείο και κατεβάσεις ότι γλυκό βρεις. Εμείς οι γυναίκες πριν την περίοδο έχουμε την ανάγκη να καταναλώνουμε γλυκά. Αν δεν μπορείς να αντισταθείς στις λιχουδιές προτίμησε μαύρη σοκολάτα που δεν παχαίνει και κάνει καλό στον οργανισμό ή φάε μία κουταλίτσα μέλι που είναι εξίσου ευεργετικό για τον οργανισμό σου.

Πιες πολύ νερό

Το νερό είναι το άλφα και το ωμέγα στην διατροφή μας! Δεν γίνεται να χάσεις κιλά ή να είσαι υγιείς αν δεν πίνεις τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό την μέρα. Όπως έχεις την συνήθεια κάθε πρωί να πλένεις τα δόντια σου έτσι θα πρέπει να γίνει και η συνήθεια του
να πίνεις νερό.

Απογευματινό γεύμα

Φάε λίγα φρούτα και λίγη φρυγανιά. Θα φουσκώσεις και δεν θα θες να φας τίποτα άλλο.

Ώρα για άσκηση

Περπάτησε και τρέξε με την πρώτη ευκαιρία. Κάνε τις δουλειές στο σπίτι και χρησιμοποίησε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική και κάψε θερμίδες χορεύοντας!

Κάνε μασάζ

Ξάπλωσε, χαλάρωσε και κάνε μαλάξεις στο σώμα σου με ανοδικές κυκλικές κινήσεις και τσιμπήματα. Θα τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος και θα ξεκουράσεις τους μυς σου. Αν έχεις την πολυτέλεια, κάνε ένα μασάζ σε κάποιο κέντρο αισθητικής. Θα ανανεωθείς και θα βοηθήσεις το σώμα σου να αποβάλλει τις τοξίνες.

Σφίξε την κοιλιά σου

Πάρε βαθιά αναπνοή, ρούφηξε την κοιλιά σου προς τα μέσα και στην εκπνοή σπρώξε τη προς τα έξω. Με αυτό τον τρόπο γυμνάζεις την κοιλιά σου χωρίς πολύ κόπο.
1 σχόλιο:
  1. Ανώνυμος4/06/2013

    Hi, Ι chеcκ your nеω
    ѕtuff regularly. Your ѕtory-telling style is witty, keеp it
    up!

    Check οut mу ωeb blog: Buy Toys Today

    ΑπάντησηΔιαγραφή