ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Φρεσκολουσμένα μαλλιά με ξηρό σαμπουάν

23 Νοε 2013 11/23/2013
ξηρό σαμπουάν
Κάποιοι ίσως έχετε ακούσει για το ξηρό σαμπουάν, κάποιοι ίσως όχι. Πρόκειται για ένα προϊόν με συστατικά ικανά ν' απορροφήσουν οποιαδήποτε περίσσεια σμήγματος παράγει το τριχωτό της κεφαλής. Το σαμπουάν αυτό θα κάνει τα μαλλιά που φαίνονται άλουστα και λιπαρά να δείχνουν φρεσκολουσμένα.


Πόσες φορές με έχει σώσει αυτή η μέθοδος, δεν μπορείς να φανταστείς! Τα μαλλιά μου είναι λιπαρά στις ρίζες και πολύ ξηρά στις άκρες. Κάθε φορά λοιπόν που τα μαλλιά μου αρχίζουν να λαδώνουν, θυμάμαι το ξηρό σαμπουάν που παρεμπιπτόντως, φτιάχνω μόνη μου. Προσεχώς θα σου δείξω πως μπορείς μόνη σου να φτιάξεις το δικό σου ξηρό σαμπουάν με απλά και φθηνά υλικά.


Πλεονεκτήματα:

  1. Η πούδρα απορροφά και εξαφανίζει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη γυαλάδα και λιπαρότητα.
  2. Το χτένισμα διαρκεί περισσότερο.
  3. Τα μαλλιά αποκτούν όγκο.

Τρόπος εφαρμογής:

Το χρησιμοποιείς πάντοτε σε στεγνά μαλλιά - ποτέ σε βρεγμένα - στις ρίζες των μαλλιών. Η κατάλληλη στιγμή για να το εφαρμόσεις είναι 2-3 μέρες μετά το λούσιμο ή όποτε νιώθεις ότι ήρθε ο καιρός να λουστείς. Προσωπικά προτιμώ να το απλώνω αμέσως μόλις τα μαλλιά μου στεγνώσουν και πριν κάνω πιστολάκι. Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να αποκτήσουν τα μαλλιά μου περισσότερο όγκο.

Το ξηρό σαμπουάν δεν θέλει βούρτσισμα. Απλά το ψεκάζεις στις ρίζες των μαλλιών και χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου για να το "δουλέψεις". Αν το προϊόν είναι σε μορφή χαλαρής πούδρας το ταμπονάρεις στις ρίζες των μαλλιών με ένα πον-πον ή με ένα μεγάλο πινέλο πούδρας . Μην χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου για να το εφαρμόσεις. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φαίνεται το κεφάλι σου "χιονισμένο" από την πούδρα - σαν να έχεις πιτυρίδα ένα πράγμα - κι αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε emoticon

Brands ξηρού σαμπουάν:

Batiste ξηρό σαμπουάν
Batiste
Syos ξηρό σαμπουάν
Syoss

Klorane ξηρό σαμπουάν
Klorane
Sephora ξηρό σαμπουάν
Sephora
3 σχόλια: