ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Πως να κάνεις το χρώμα των νυχιών σου πιο λευκό

11 Μαρ 2013 3/11/2013
μανικιούρ-πεντικιούρ
Τα νύχια μας κυρίως όταν τα βάφουμε με σκούρα μανό, κιτρινίζουν με αποτέλεσμα να φαίνονται λιγάκι αηδιαστικά :P Πως λοιπόν μπορούμε να επαναφέρουμε το αρχικό τους χρώμα με φυσικό τρόπο;


Δύο τρόπους γνωρίζω μέχρι στιγμής και θέλω να τους μοιραστώ μαζί σας:

Λεμόνι
Πάρε ένα λεμόνι κομμένο στην μέση και και τρίψε τα νύχια σου με αυτό για περίπου 3’. Είναι πολύ πιθανό να δεις βελτίωση από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Για καλύτερα αποτελέσματα επανέλαβε και την επόμενη μέρα.

Σόδα (μαγειρικής) + Λεμόνι
Εάν η παραπάνω μέθοδος δεν σου αρκεί και θέλεις κάτι πιο δραστικό, ανακάτεψε λίγη σόδα με χυμό λεμονιού. Το μίγμα θα αρχίσει να αφρίζει, μην φοβηθείς, είναι απλά από το λεμόνι που ρίξαμε στην σόδα.


Και κάτι έτσι εγκυκλοπαιδικά… Ο λόγος που κάνει το μίγμα μας να αφρίζει είναι ότι μόλις ρίξαμε οξύ μέσα σε ανθρακικό άλας με αποτέλεσμα την παραγωγή αερίου, του γνωστού σε όλους μας, διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Και συνεχίζουμε... Αφού φτιάξεις την πάστα, πάρε μια παλιά οδοντόβουρτσα, "πότισέ" την με το λεμόνι και την σόδα και τρίψε τα νύχια σου με αυτή.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Όπως θα παρατηρήσατε, αποφάσισα να απενεργοποιήσω τα ανώνυμα σχόλια. Δεν είναι ωραίο να συνομιλείς με κάποιον που δεν ξέρεις καν το όνομά του. Αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον έναν λογαριασμό google, είναι υπόθεση 1 λεπτού. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Happy talking!