ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Σου αρέσει η Lady Gaga; Υιοθέτησε το μακιγιάζ της!

1 Μαρ 2010 3/01/2010
μακιγιάζ Lady Gaga
Χθες το βράδυ είχα γράψει ένα ολόκληρο άρθρο για το μακιγιάζ της και μόλις πήγα να το δημοσιεύσω κολλάει το Windows Live Writer και χάνω όλο το άρθρο. Τα νεύρα μου δεν περιγράφονται. Ήμουν αποφασισμένη να μην το ξαναγράψω αλλά να μαι πάλι.

Το κάνω περισσότερο για τις νέες κοπέλες που ξέρω ότι λατρεύουν την Lady Gaga (όνομα και πράγμα!).  Παρόλα αυτά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μακιγιάζ κολακεύει και μεγαλύτερες ηλικίες χωρίς τις ψεύτικες βλεφαρίδες


μακιγιάζ

Το μακιγιάζ επικεντρώνεται στα μάτια και στα χείλη

  1. Ξεκινάμε λοιπόν με το make up το οποίο θα πρέπει να είναι ματ. Προτίμησε ένα σε υγρή  μορφή για να μπορείς να το δουλεύεις καλύτερα. Πριν από το make up κάλυψε τυχόν κοκκινίλες και σπυράκια με κονσίλερ – μην ξεχάσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια. Άπλωσε μπρονζέ πούδρα στο μέτωπο, στη μύτη και στο σαγόνι για να δείχνεις ελαφρά μαυρισμένη. 
  2. Σειρά έχουν τα μάτια. Με ένα μαύρο eye liner τράβηξε μία γραμμή ξεκινώντας από το εσωτερικό του ματιού και φθάνοντας λίγο πιο έξω από το μάτι. Η γραμμή θα πρέπει να είναι λεπτή μέχρι το μέσο του ματιού και να φαρδαίνει καθώς προχωράς. 
  3. Οι σκιές που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να είναι σε αποχρώσεις του ροζ. Στο τόξο του φρυδιού άπλωσε μία φωτεινή σκιά και στο βαθούλωμα που κάνει το μάτι άπλωσε σκιά σε μπρονζέ απόχρωση. Τελείωσε με σκιά σε ροζ απόχρωση και δούλεψε την σε όλη την επιφάνεια του πάνω βλέφαρου έως τα φρύδια. 
  4. Τοποθέτησε ψεύτικες βλεφαρίδες. Στο εμπόριο υπάρχουν διάφορα μεγέθη που μπορείς να επιλέξεις – ακολούθησε τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία. Αν δεν θέλεις να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες, άπλωσε 2 στρώματα μάσκαρας για όγκο και μήκος.
  5. Στο κάτω βλέφαρο εάν θέλεις μπορείς να βάλεις άσπρο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού. Το άσπρο μολύβι έχει την τάση να μεγαλώνει το μάτι. 
  6. Tο ρουζ που θα επιλέξεις θα είναι πάλι ροζ και έντονο. Αν δεν θέλεις πολύ έντονο μακιγιάζ άπλωσε μία πιο ανοιχτή απόχρωση του ροζ. Με ένα πινέλο άπλωσε το ρουζ με κυκλικές ανοδικές κινήσεις φθάνοντας έως τους κροτάφους. 
  7. Με το μεγάλο πινέλο πέρασε διάφανη πούδρα για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ. 
  8. Ώρα για τα χείλη. Με ένα μολύβι σε ροζ απόχρωση πάλι κάνε το περίγραμμα και γέμισε τα χείλη σου με κραγιόν στην ίδια απόχρωση.