ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Δες πως μπορείς να αποκτήσεις τα λεγόμενα nude χείλη

21 Φεβ 2010 2/21/2010
nude χείλη
Μερικοί κανόνες για να αποκτήσεις τα αποκαλούμενα nude χείλη όπως αυτά της φωτογραφίας. Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα θα έχεις ένα πολύ καλό και φυσικό αποτέλεσμα.


κραγιόν

  1. Πρώτος αλλά βασικός κανόνας είναι το μακιγιάζ των ματιών. Δεν νοείται να έχεις άχρωμα χείλη και άχρωμα μάτια γι’αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βάση στα μάτια. Ένα περίγραμμα με σκούρο μολύβι ή eye liner και αρκετές στρώσεις μάσκαρας αρκούν. 
  2. Αν πάλι έχεις επίσημη έξοδο τα smokey eyes θα κάνουν την διαφορά! Αν είσαι μελαχρινή, ο στόχος σου είναι να δημιουργήσεις κάτι φυσικό γι’αυτό απέφυγε τους πολύ άσπρους τόνους σε κραγιόν και κρέμες γιατί θα μοιάζεις με φαντασματάκι. Επέλεξε ζεστά χρώματα, όπως τη σειρά της MAC—Viva Glam. 
  3. Όταν δοκιμάζεις διάφορες αποχρώσεις κραγιόν στα χείλη σου, να χρησιμοποιείς πάντα μαντηλάκι καθαρισμού. Μην τρίβεις δυνατά τα χείλη σου στην προσπάθεια σου να τα καθαρίσεις γιατί το φυσικό κόκκινο των χειλιών θα γίνει εντονότερο και επομένως θα αλλάξει τον τόνο του κραγιόν που φοράς.
  4. Κάποιες γυναίκες αντικαθιστούν το κραγιόν τους ή το lip gloss με 1-2 στρώσεις make up στην προσπάθειά τους να πετύχουν nude χείλη με αποτελέσματα καταστρεπτικά. Θα σου πρότεινα να μην υιοθετήσεις αυτή την τάση γιατί τα χείλη σου θα αποκτήσουν διάφορους τόνους, μιας και το make up έχει την τάση να μαζεύεται στις πτυχώσεις.
Tip: Όσο και αν το nude look θεωρείται φυσικό, δεν παύει να είναι ένα αρκετά “στημένο” look. Εάν ο στόχος σου είναι το καθαρά φυσικό μακιγιάζ, δοκίμασε περισσότερο τους τόνους του ροζ – καφέ αλλιώς χρησιμοποίησε ένα lipbalm που θα περιέχει μία μικρή δόση ροζ χρώματος. Και μην ξεχνάς! Όταν δημιουργείς τα τέλεια φυσικά χείλη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ταιριάξεις το κραγιόν σου με το αντίστοιχο μολύβι χειλιών.
1 σχόλιο: