ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Μικρά μυστικά για λαμπερά και ξεκούραστα μάτια

11 Φεβ 2010 2/11/2010
περιποίηση ματιών
Είναι τα μάτια σου πρησμένα, με μαύρους κύκλους και σακούλες? Μην απογοητεύεσαι, υπάρχουν μερικά απλά κολπάκια που θα σε βοηθήσουν στο να δείχνουν τα μάτια σου πιο ξεκούραστα και που θα συμβάλλουν στην σωστή φροντίδα της λεπτής περιοχής των ματιών:


- Ορισμένες ενυδατικές κρέμες δεν πρέπει να εφαρμοστούν στην  περιοχή των  ματιών γιατί μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο.

- Κράτησε  ένα μεταλλικό κουτάλι  το οποίο έχεις πρώτα τοποθετήσει στο ψυγείο και πίεσέ το επάνω στην περιοχή των ματιών για να την δροσίσεις και να μειώσεις την  διόγκωση.

- Οι λεπτές φέτες αγγουριών είναι μια θεραπεία της γιαγιάς όπως συνηθίζεται να αποκαλούμε, αλλά χρησιμεύει πολύ για τη μείωση του πρηξίματος.

- Χρησιμοποίησε σακουλάκια τσαγιού τα οποία έχεις μουσκέψει στο νερό για περίπου 10 λεπτά. Αυτά έχουν την ικανότητα να δροσίζουν τα κουρασμένα και πρησμένα μάτια.

- Πρόσεξε την διατροφή σου. Απέφυγε τα αλμυρά τρόφιμα γιατί αυτά μπορεί να προκαλέσουν κατακράτηση υγρών κάτι που συμβάλει στο πρήξιμο των ματιών.

- Τοποθέτησε μια φέτα πατάτας κάτω από τα μάτια σου. Το κάλιο που περιέχουν δρα ενάντια στους κύκλους. 
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Όπως θα παρατηρήσατε, αποφάσισα να απενεργοποιήσω τα ανώνυμα σχόλια. Δεν είναι ωραίο να συνομιλείς με κάποιον που δεν ξέρεις καν το όνομά του. Αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον έναν λογαριασμό google, είναι υπόθεση 1 λεπτού. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Happy talking!