ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Αισθητικές αλλαγές με την βοήθεια της Χημικής δερμο-απολέπισης

18 Φεβ 2010 2/18/2010
χημικό πίλινγκ
Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις επιφανειακές και λεπτές ρυτίδες στο πρόσωπο, προβλήματα δυσχρωμίας ή υπερχρωμίας αλλά και καταστάσεις όπως επιφανειακές ουλές από ακμή, γεροντικές κηλίδες κλπ. τότε αυτή η μέθοδος σας ταιριάζει. Γίνεται πάντα από δερματολόγους και επίσης σε δέρματα τύπου Ι δηλαδή λευκό και λεπτό.

Το μελαμψό, λιπαρό και χοντρό δέρμα είναι ακατάλληλο με υψηλές πιθανότητες επιπλοκών. Η χημική απολέπιση δεν διορθώνει την χαλάρωση του δέρματος. Εάν ο στόχος σας είναι να καταπολεμήσετε την χαλάρωση τότε μιλάμε για face lift.

Ο δερματολόγος επαλείφει το ειδικό φάρμακο στο πρόσωπο το οποίο προκαλεί χημικό έγκαυμα στους ιστούς με αποτέλεσμα ένα στρώμα νεκρού ιστού το οποίο μετά από μερικές μέρες “πέφτει” σταδιακά αφήνοντας πίσω την νέα ροζ επιδερμίδα.

H μέθοδος δεν ενδείκνυται τους καλοκαιρινούς μήνες και πάντα να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να δημιουργηθούν επιπλοκές αν γίνει κάποιο λάθος από τον δερματολόγο. Δεν θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε έξω από το σπίτι για 7-10 ημέρες και για αρκετό καιρό θα πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα υδατική κρέμα και αντηλιακό.

Η παρακάτω φωτογραφία απεικονίζει την διαφορά που έχει το δέρμα πριν και μετά το χημικό πίλινγκ.

χημικό-peeling