ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Μάθε πως να δίνεις όμορφο σχήμα στα φρύδια σου

3 Μαρ 2010 3/03/2010
σχήμα φρυδιών
Γενικά έχω μεγάλο "κόλλημα" με τα φρύδια γιατί ένα σωστά βγαλμένο φρύδι μπορεί να κάνει το μάτια σου να φαίνονται υπέροχα. Μπορούν να αναδείξουν το βλέμμα σου τόσο που δεν μπορείς να το φανταστείς. Δεν ξέρω γιατί αλλά οι περισσότερες γυναίκες δεν τα πάνε καλά με το τσιμπιδάκι, καταλήγοντας τις περισσότερες φορές να κάνουν χμμ το φρύδι τους ζικ ζακ.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και το κατάλληλο τσιμπιδάκι φρυδιών – αυτά των super market είναι άθλια, τα έχω δοκιμάσει κι εγώ.

Λοιπόν το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών σε κατάστημα καλλυντικών. Να προτιμήσεις να είναι όχι πολύ σκληρό στις άκρες γιατί μπορεί στην προσπάθειά σου να βγάλεις τα φρύδια να τραυματίσεις και το δέρμα σου και να προσέξεις οι άκρες τους να εφάπτονται πλήρως μεταξύ τους όταν το κλείνεις, έτσι θα μπορείς να πιάσεις ακόμα και τις πολύ μικρές τριχούλες.

Επίσης, οι άκρες θα πρέπει να μην είναι εντελώς ευθείες αλλά να έχουν μία μικρή κλίση προς τα κάτω. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω το δικό μου — το έχω πάρα πολλά χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση εννοείται πως ότι πληρώνεις παίρνεις γι'αυτό τα ακριβά τσιμπιδάκια είναι πολύ καλύτερα από αυτά που κάνουν 4 ευρώ.

σχήμα φρύδια

Μερικοί βασικοί κανόνες για σωστό σχήμα φρυδιών

  1. Τοποθέτησε ένα χάρακα κάθετα στην εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι τα φρύδια. Θα δεις ότι το φρύδι σου είναι είτε πιο έξω από τον χάρακα είτε πιο μέσα. Και στις δύο περιπτώσεις είναι λάθος. Το σχήμα του φρυδιού πρέπει να ξεκινάει ακριβώς στο εξωτερικό σημείο του χάρακα και να σχηματίζει ευθεία με την εσωτερική γωνία του ματιού σου. Δεν ξέρω αν τα περιγράφω καλά για να γίνουν κατανοητά, θα προσπαθήσω να το σχεδιάσω και θα το ποστάρω όταν το ετοιμάσω.
  2. Για να βρεις την σωστή γωνία του φρυδιού τοποθέτησε τον χάρακα πάλι κάθετα μέχρι τα φρύδια αλλά αυτή την φορά φρόντισε να περνάει από το μέσο της ίριδας. Το σημείο που θα βρεις είναι το κατάλληλο για να σχηματίσεις την γωνία.
  3. Τελειώνοντας πρέπει να δούμε που θα τελειώσει το σχήμα του φρυδιού. Αυτό θα το πετύχεις πάλι με τον χάρακα. Αυτή τη φορά θα τοποθετήσεις τον χάρακα στην βάση της μύτης σου δλδ στην βάση του ρουθουνιού με κατεύθυνση την εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό είναι και το σημείο όπου θα πρέπει να τελειώνει το φρύδι σου.
Ξέρω πως πολλές γυναίκες έχουν αραιά φρύδια και κοντά και πως οι μετρήσεις δεν θα βγουν σωστές. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς με ένα μολύβι φρυδιών να τους δώσεις το επιθυμητό σχήμα.

Μάλλον θα καταλάβεις καλύτερα βλέποντας την φωτογραφία. Οι γραμμές που έχω σχεδιάσει είναι οι νοητές ευθείες που δημιουργεί ο χάρακας.
75 σχόλια:
  1. Πάντα είχα ένα θέμα με το σχήμα των φρυδιών μου:( Οι οδηγιες σου πάντως σε συνδυασμό με το σκίτσο είναι κατατοπιστικότατες!!!! Thanks:X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι αν μέναμε κοντά θα σου τα έφτιαχνα εγώ δωρεάν. Εκτός και αν θέλεις να έρθεις μία βόλτα από τα μέρη μου χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/14/2010

    Αχούυυυυ...πολύ ωραίες οι συμβουλές σου!! Αλλά θέλουν ένα βασικό προαπαιτούμενο: να πιάνει το χέρι σου- και εμένα δεν πιάνει κ-α-θ-ό-λ-ο-υ.
    Βασικά, είχα πάει σε μια αισθητικό κομμωτηρίου (μαύρη ώρα και στιγμή :(() και με έκανε σαν την Ζωίτσα την Λάσκαρη, κοινώς άφρυδη. Μπουχου μπουχού...με πολύ κόπο και καστορέλαιο κατάφερα να τα κάνω να φυτρώσουν κάπως και αναρωτιόμουν αν μπορούσες να βάλεις ένα χεράκι- με το αζημείωτο εννοείται!! Στην περίπτωση που μπορείς, Let me know...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ!:D
    Ωχ μα γιατί?:(( Σαν τις περιπτώσεις που πας για 2 δάχτυλα κούρεμα και βγαίνεις με μισό μαλλί πτφφφ!
    Πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω αλλά μμμμμμ μένεις Αθήνα? Εγώ όχι:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/15/2010

    Κάτι τέτοιο, άσε...:)) και από τότε λέω δεν ξαναπάω στα κουτουρού να μου φτιάξουν τα φρύδια...τσεκάρω πρώτα τα φρύδια της αισθητικού και ααααν είναι ωραία, κάτι γίνεται. =)) Κρίμα που δεν μένεις Αθήνα, είναι πολύ δύσκολο να βρεις αισθητικό που να έχει μια κάποια αισθητική και να μην σε κάνει αναγκαστικά σαν τον Σποκ :((

    Τεσπα, να 'σαι καλά κούκλα και συγχαρητήρια για το μπλογκ σου- στην τύχη το ανακάλυψα ψάχνοντας κάτι άσχετο στον γούγλη και ενθουσιάστηκα- αύριο θα κάνω και την μάσκα με τα αυγά, χεχεχε :D :D

    Τake care, Mαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λολ "σαν τον Σποκ":))
    Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου, να είσαι καλά!
    Ματς;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/22/2010

    Καλησπέρα..
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω να γνωρίζεις αυτο το προιον, αν αξίζει γι οσα λει, που μπορώ να το βρω.....
    Eyelash & Eyebrow Treatment, Foltène PHARMA

    Πρωτοποριακό προϊόν σε μορφή μάσκαρα για την ενίσχυση των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Περιέχει αποκλειστική σύνθεση που ενισχύει τη φυσική ανάπτυξη των τριχών, δυναμώνει και αποκαθιστά την υγεία στις βλεφαρίδες και στα φρύδια ανανεώνοντάς τα. Χρησιμοποιείται καθημερινά το πρωί πριν από τη χρήση του μακιγιάζ και το βράδυ μετά τον καθαρισμό για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/27/2010

    Παιδιά εγώ το μόνο που θέλω είναι τα φρύδια μου να είναι λίγο πολύ λίγο πιο πάνω από τα μάτια μου,αλλά ηδη τα πείραξα και τα έκανα...
    υπάρχει τρόπος να τα 'κατεβάσω' πιο κάτω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ανώνυμος 9:57 π.μ.
    To συγκεκριμένο δεν το γνωρίζω αλλά κυκλοφορούν στο εξωτερικό παρόμοια προϊόντα κι απ'οτι έχω διαβάσει έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο:(

    @Ανώνυμος 6:50 μ.μ.
    Να τα αφήσεις να μεγαλώσουν πάλι και αυτή την φορά, αντί να αφαιρείς τρίχες από κάτω, αφαίρεσαι τρίχες στο πάνω μέρος του φρυδιού. Με προσοχή πάντα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/30/2010

    ναι και εγω αυτο σκεφτηκα να κανω αλλα μια φιλη μου μου ειπε οτι δεν κανει να τα βγαζουμε απο πανω...:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/25/2010

    Egw meta apo polu kopo katafera na mathw na diatirw ena wraio sxima frudiwn.... alla stin arxi xreiastika voitheia apo kapoion aisthitiko, dn thelw na fanei san diafimisi alla epeidi katalavainw pws einai na fovasai min sou ksilwsoun kathe trixa... egw protinw to Bella donna, asxolountai me frudia, nuxia ktl... o kurios pou to exei nomizw gurw sta 50... pragmatika kserei kai kanei thaymata (dustixws den thymamai to onoma tou) exei katastima peiraia k suntagma, plirofories ktl uparxoun kai ston web. Sigoura pianei akoma to xeri tou, good luck!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ανώνυμος 12:04 π.μ.
    Αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές αλλά δεν ισχύει. Δηλαδή τι θα μπορούσες να πάθεις? Είναι μια απορία που την έχω πολλά χρόνια. Τρίχες από πάνω, τρίχες και από κάτω. Καμία διαφορά:D

    @Ανώνυμος 12:04 π.μ.
    Ευχαριστούμε για την πληροφορία;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/28/2010

    axx vrika auto to site shmera kai ksafiastika toso polu!!! eimai 17 xronon kai akoma ta frudia mou einai opws na nai! ta evgala stin arxh kanonika tis apo eksw trixes...kai twra teleutaia arxisa na parateirw ta alla koritsia exoune wraia lepta frydia kai me sxhma! kai aisthanomai polu asxhma :(( thelw kai egw na exw omorfa frydia alla fovamai para polu!!! :( den kserw ti na kanw apo tin mia lew na paw se aisthitiko alla fovamai mipws mou ta kanei kapws kai dn tha mou pane i akoma kai na min mou aresoune...thelw enan pou na kserei :(( i sumvoules sou einai ekseretikes ;) alla fovamai na tis epixeirisw!!! ti na kanw? thelw vohtheia!!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ανώνυμος
    :))
    Πρώτα απ'όλα μην φοβάσαι γιατί ακόμα και βλακεία να κάνεις τα φρυδάκια θα ξαναμεγαλώσουν. Τρίχες είναι... ξαναβγαίνουν:P
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε αισθητικό - τουλάχιστον την 1η φορά - ώστε να σου δώσει ένα καλό σχήμα. Ρώτησε γνωστές και φίλες μήπως γνωρίζουν καλή αισθητικό να σου συστήσουν.

    Αν τελικά θέλεις να προσπαθήσεις μόνη σου άκου τι θα κάνεις. Πάρε ένα καφέ σκούρο ή μαύρο μολύβι -- ματιών ή φρυδιών -- και ζωγράφισε πάνω στα φρύδια σου το σχήμα που θα ήθελες να έχουν. Την γραμμή που θα κάνεις θα την έχεις ως οδηγό. Άρχισε να αφαιρείς τριχούλες γύρω απο την γραμμή μου δημιούργησες προσεκτικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσέχεις να μην αφαιρείς τις τρίχες που βρίσκονται πάνω στην γραμμή.

    Ελπίζω να έγινα κατανοητή:)
    Για ότι άλλο θελήσεις, ξέρεις που θα μας βρεις.
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/30/2010

    axx marianna mou eyxaristw para polu!!! :X mou edwses tharos kai pragmatika auto xreiazomouna!!! :) kai exeis dikio kai na ginei kapoio lathos tha megalwsoune ta frudia mou kai tha ksana ginei... aurio kiolac tha paw se aisthitiko... :) molis ta vgalw tha sou pw to apotelesma kai telika pws itane!!! :)) eyxaristw ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περιμένω νέα καλό μου! Ελπίζω να είσαι τυχερή και με ένα σούπερ φρύδι, χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/01/2010

    axxx marinnaki mou dn th to pistepseis!!! eginan teleia!!! :X anoikse to prwsopo mou ta matia mou elapsan kai ta matia mou fenontai poio megala... ty polu polu! :) einai apla uperoxa! :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο! Μεγειά το καινούριο φρύδι!!:-*
    Να είσαι καλά κούκλα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/06/2010

    το καστορελαιο τελικα κανει δουλεια στ φρυδια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/14/2010

    κ εγω αυτη την απορια εχω για το καστορελαιο..εγω πηρα κ βαζω τις τελευταιες μερες γιατι τα ειχα κανει αρκεταλεπτα κ θελω να ξαναμεγαλωσουν αλλα ειδικα προς το τελειωμα ειναι ελαχιστα!τι θα κανω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για το καστορέλαιο κοιτάξτε εδώ
    http://aesthetics-soo.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ree koritsia exw provlhma...:/ pff sthn mesh otan vgazw t frudia m exw arxisei k vgazw spurakia ekei :( k exw k ena shmeio st de3i frudi p dne xei toses polles trixes k t kuriotero provlhma...t ena frudi exei allo sxhma k t allo allo...t n kanw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/31/2010

    emena to diko mou provlima einai oti ta frydia mou einai psilodiaforetika metaksy tous sto sxima... :/ k oso k an prospathw na ta kanw to idio gia kapoio periergo logo den ta katafernw...! panta diaforetika mou vgainoun!!! ti sto kalo na kanw? na ta afisw gia liges meres k na paw se aisthitiko na mou ta ftiaksei ekeini idia? ta eixa afisei gia mia evdomada alla argousane na megalwsoun oi trixoules k anagkastika na ta vgalw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/31/2010

    εγω αντιμετοπιζω χειροτερο θα ελεγα προβλημα..:/
    θελω να εχω τελεια φρυδια χωρις τσιμπιδακια και τετια..ουτε αισθητικους..:/ τι μπορω να κανω?:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Papki και Ανώνυμος σε πρώτη φάση να πάτε σε αισθητικό. Εκείνη γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και πως να βλεπτιώσει μια κατάσταση:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/20/2010

    egw exw kanei mia blakia sta ridia m kai ta exw bgalei upervolika kai einai xalia...!!! :(
    thxs gia ts simvoules...!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όλες λίγο πολύ έχουμε κάνει βλακείες στα φρύδια μας ανά καιρούς:i
    Να είσαι καλά:d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/03/2010

    enw eixa pukno kai fardu frudi nomizw pws epeidi ta vgazw kapoia xronia exoun dimiourgisei kena. prospa8w ana kairous na ta afisw na vgoun gia na allaksw sxima alla den ta exw kataferei... :e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σε καταλαβαίνω. Τα κενά συνήθως δεν θα "ξαναγεμίσουν". Ο μόνος τρόπος για να γεμίσεις τα κενά είναι να βάφεις τα φρύδια σου με ειδική σκιά ή μολύβι για τα φρύδια. Υπάρχει φυσικά και το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών αλλά δεν είμαι λάτρης του:i

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/08/2010

    καλησπερα. μηπως σε παρακαλω πολυ μπορεις να μου πεις πως θα φτιαξω το παχος των φρυδιων? σ'ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/13/2010

    Να ρτισω κατι? και οταν οι τριχουλες στα φρυδια ειναι αρκετα μεγαλες και τινουν προς τα κατω τι κανω? μπορω νατις κοψω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος12/13/2010

    Εχω παρατηρησει σε φωτο διασημων οτιστα φρυδια η γωνια δεν ειναι πανω απο την ιριδα αλλα μεταξυ κεντρου και εξωτερικης γωνιας του ματιου. ποιο ειναι το σωστο γιατι μπερδευτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος 0:07 μ.μ., γι'αυτό δεν υπάρχει κανένας βασικός κανόνας. Απλά θα πρέπει να προσέξεις να μην είναι ούτε πολύ λεπτά αλλά ούτε και πολύ παχιά. Σχεδίασε τα με μολύβι φρυδιών έτσι ώστε να μην κάνεις λάθος.

    Ανώνυμος 11:52 π.μ, φυσικά και μπορείς! Με προσοχή πάντα ε?!

    Ανώνυμος 12:12 μ.μ, εκεί που λέω γωνία φρυδιού εννοώ ότι από εκεί και πέρα η γραμμή των φρυδιών θα πρέπει να έχει ανοδική πορεία έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις την γωνία που επιθυμείς. Μάλλον δεν ήμουν ιδιαίτερα κατανοητή:d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος12/29/2010

    Καλημέρες κι εγω καινουρια στην παρεα, πολύ καλες οι συμβουλές και όλα τα αρθρα εχω κατενθουσιαστεί. Ωστόσο εχω κι εγω ενα ερωτηματακι. Τα φρυδια μου τα εβγαζα για πολλά χρόνια μόνη μου και το σχήμα τους το ειχα κανει χαλια οποτε εδω και κάτι μήνες τα αφηνα να μεγαλώσουν για να παω σε αισθητικό. κουτσα στραβα κατι πηγε να γίνει γεμισαν σε ορισμενα σημεια σε αλλα οχι, τελος παντων πηγα στην αισθητικο και της εξηγησα οτι δεν θέλω να μου τα λεπτινει απλά να μου φτιαξει το σχήμα. Ομως οταν τα εκανε και τα ειδα επαθα σοκ τα ειχε λεπτινη πολύ και μου ειπε οτι για να φτιαχτουν επρεπε πρωτα να τα λεπτινει στεκει αυτο??και τις άλλες δυο φορες που πηγα δεν βλεπω να μενει και καμια τριχα παραπανω παλι τα ιδια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/03/2011

    geia sas..exw ena provlhma.. ta frudia mou sto brostino meros einai kapws perierga gt dn vgenoun me fora pros ta plageia alla pros ta panw...dn 3erw an me katalavainete dn 9elw na paw se ais9htiko me tpt fovame mh mou ta xalasei.. kai dn 3erw ti na tous kanw gia na vgoun wraia ekei brosta..:( an 9elete na sas streilw pic mhpws katalavaite kalutera ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Ανώνυμος 12:02 μ.μ, καθόλου δεν στέκει.:b Προφανώς δεν θα γνώριζε πως να φτιάξει το φρύδι έτσι ώστε να κάνει τα κενά λιγότερα ορατά. Προσπάθησε να βρεις κάποιον που να ξέρει τι κάνει. Ρώτησε φίλους και γνωστούς και που ξέρεις ίσως να γνωρίζουν κάποια καλή αισθητικό:a

    @Ανώνυμος 5:05 μ.μ, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Λοιπόν, αυτό που θα κάνεις με πολλή πολλή προσοχή είναι να πάρεις ένα μικρό ψαλιδάκι και να κόψεις τις τριχούλες που "πετάνε". Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά θα πρέπει να να είσαι προσεκτική και κυρίως, αν δεν το έχεις ξανακάνει. Η γραμμή θα πρέπει να ακολουθεί το σχήμα των φρυδιών σου.
    Παραπάνω δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος1/07/2011

    Eyxaristo poli Marianna gia tin apantisi sou etsi skeftika ki ego oti ''den stekei'' kai tora ftou ki ap' tin arxi, tin evapsa ftouuuuuu.


    Kali sinexeia kai me perissotera arthra!!
    Sofia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Να είσαι καλά Σοφάκι, χαρά μου! Όσο για τα άρθρα έχεις δίκιο πρέπει ν' αρχίσω να γράφω πάλι, χιχι.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος1/25/2011

    efxaristw g thn apanthsh sas...afto ekana ta ekopsa me psalidi kai einai kapws kalutera...eftyxws!! fovame omws..9a perimenw merikous mhnes na ginw h idia ais8htikos kai na ta vgalw..dn ebistevomai kamoia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. :c
    Πάλι καλά, χεχε! Τα ίδια κι εγώ. Ποτέ δεν εμπιστευόμουν σε άλλους το φτιάξιμο των φρυδιών μου. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και να κάνεις αυτό που αγαπάς;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ax mariannaki egw olo gkafes kano me ta frydia m....olo k kapoia lathos trixa tha vgalo...den ta paw katholou kala! :f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. :i
    Μην νομίζεις Vikoula κι εγώ μερικές φορές κάνω βλακείες στα φρύδια μου. Να τα ζωγραφίζεις από πάνω με μολύβι και να αφαιρείς μόνο τις τριχούλες έξω από την γραμμή που έχεις σχεδιάσει. Επίσης, πολλές φορές, κάτι σε εμάς φαντάζει τραγικό, οι άλλοι ούτε που το προσέχουν:o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. :i
    Μην νομίζεις Vikoula κι εγώ μερικές φορές κάνω βλακείες στα φρύδια μου. Να τα ζωγραφίζεις από πάνω με μολύβι και να αφαιρείς μόνο τις τριχούλες έξω από την γραμμή που έχεις σχεδιάσει. Επίσης, πολλές φορές, κάτι σε εμάς φαντάζει τραγικό, οι άλλοι ούτε που το προσέχουν:o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. efxaristw g thn apanthsh sas...afto ekana ta ekopsa me psalidi kai einai kapws kalutera...eftyxws!! fovame omws..9a perimenw merikous mhnes na ginw h idia ais8htikos kai na ta vgalw..dn ebistevomai kamoia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος 0:07 μ.μ., γι'αυτό δεν υπάρχει κανένας βασικός κανόνας. Απλά θα πρέπει να προσέξεις να μην είναι ούτε πολύ λεπτά αλλά ούτε και πολύ παχιά. Σχεδίασε τα με μολύβι φρυδιών έτσι ώστε να μην κάνεις λάθος.

    Ανώνυμος 11:52 π.μ, φυσικά και μπορείς! Με προσοχή πάντα ε?!

    Ανώνυμος 12:12 μ.μ, εκεί που λέω γωνία φρυδιού εννοώ ότι από εκεί και πέρα η γραμμή των φρυδιών θα πρέπει να έχει ανοδική πορεία έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις την γωνία που επιθυμείς. Μάλλον δεν ήμουν ιδιαίτερα κατανοητή:d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Anonymous4/14/2011

    το καστορελαιο τελικα κανει δουλεια στ φρυδια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @Ανώνυμος
    :))
    Πρώτα απ'όλα μην φοβάσαι γιατί ακόμα και βλακεία να κάνεις τα φρυδάκια θα ξαναμεγαλώσουν. Τρίχες είναι... ξαναβγαίνουν:P
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε αισθητικό - τουλάχιστον την 1η φορά - ώστε να σου δώσει ένα καλό σχήμα. Ρώτησε γνωστές και φίλες μήπως γνωρίζουν καλή αισθητικό να σου συστήσουν.

    Αν τελικά θέλεις να προσπαθήσεις μόνη σου άκου τι θα κάνεις. Πάρε ένα καφέ σκούρο ή μαύρο μολύβι -- ματιών ή φρυδιών -- και ζωγράφισε πάνω στα φρύδια σου το σχήμα που θα ήθελες να έχουν. Την γραμμή που θα κάνεις θα την έχεις ως οδηγό. Άρχισε να αφαιρείς τριχούλες γύρω απο την γραμμή μου δημιούργησες προσεκτικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσέχεις να μην αφαιρείς τις τρίχες που βρίσκονται πάνω στην γραμμή.

    Ελπίζω να έγινα κατανοητή:)
    Για ότι άλλο θελήσεις, ξέρεις που θα μας βρεις.
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @Ανώνυμος 9:57 π.μ.
    To συγκεκριμένο δεν το γνωρίζω αλλά κυκλοφορούν στο εξωτερικό παρόμοια προϊόντα κι απ'οτι έχω διαβάσει έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο:(

    @Ανώνυμος 6:50 μ.μ.
    Να τα αφήσεις να μεγαλώσουν πάλι και αυτή την φορά, αντί να αφαιρείς τρίχες από κάτω, αφαίρεσαι τρίχες στο πάνω μέρος του φρυδιού. Με προσοχή πάντα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος4/21/2011

    Βρε Μαριάννα μου ξέρεις καμμία έμπιστη αισθητικό στην Αθήνα που να μην τα τσουρουμαδάει;;:h
    Έχω απελπιστεί πια...επίσης, κλωστή έχει δοκιμάσει καμμία;; Υπάρχει κάποιο κέντρο με εξειδίκευση στα φρύδια;; Έχω αφρίσει 2 χρόνια τώρα...:i

    {Katerina}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜμμκΚατερινάκι μου δεν έχω ιδέα. Αν με ρωτούσες πριν χρόνια, ίσως να ήξερα να σου πω αλλά με Αθήνα δεν έχω επαφές, πλεόν.
    Η κλωστή -- αν ξέρει να την χειρίζεται σωστά η αισθητικός -- είναι φοβερή! Καλύτερη μέθοδος από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης. :g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος5/07/2011

    marianna se efxaristw poli g tis simvoules sou..tha ithela na se rwtisw..g ta matia p exoun klisi pros ta kato ine protimotero na min exoun miti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος5/07/2011

    *ta fridia ennow;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Να είσαι καλά:i
    Εεεε επαναδιατυπώνεις την ερώτησή σου γιατί δεν κατάλαβα :j:i
    Τι εννοείς να μην έχουν μύτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος5/25/2011

    αχ αυτα τα φρυδακια μας τυραννανε κοριτσια!τα μακραινω 3 βδομαδες τωρα για να παω σε μια αισθητικο που πηγαινει η αδερφη μ..λενε οτι ειναι καλη..τ θεμα ειναι πως θελω ενα συγκκεκριμενο φρυδι..το να της παω μια φωτογραφια..θα ειναι λιγοο παραλογο??θα μπορουσε να μ τα κανει ετσιι??:j

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φυσικά και να της πας φωτογραφία!
    Δεν μπορώ να ξέρω αν μπορεί να σου τα κάνει ακριβώς όπως θέλεις, αλλά τουλάχιστον θα της δώσεις μία ιδέα σχετικά με το τι θα σου άρεσε:a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος6/19/2011

    Hi! Είναι η πρώτη φορά που θα βγάλω τα φρύδια μου και θα ήθελα να πάω σε μια αισθητικό. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευθώ κάποια. Φοβάμαι μήπως μου τα βγάλει πολύ ή μου δώσει το λάθος σχήμα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια με πείρα στη Θεσ/νίκη; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλημέρα,
    Δυστυχώς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν ζω στην Θεσσαλονίκη:b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος8/19/2011

    Καλησπέρα! ήθελα να μάθω γιατί δεν κάνει να βγάζουμε τα φρύδια από το πάνω μέρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλησπέρα,
    δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το να βγάζεις τα φρύδια σου από το πάνω μέρος, αρκεί να ξέρεις να τα βγάζεις σωστά :t

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος9/07/2011

    Οκ! Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος10/18/2011

    Αntzela edw mprabw kai efxaristw marianna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος1/14/2012

    ta frudia mou einai polu axna k arketa lepta.. dn vgazw genika katholou trixes k ta vgazw polu spania.. dld katharizw mia me duo perittes trixes se 3 mhnes... tha hthela na mou peis an uparxei kati na vgainoun perissotera gt thelw na ta fardunw ligo.. maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος1/29/2012

    geia sassss exw k egw ena provlhma me ta frudia mou..8a h8ela na mou pei kapoiaaa an 3erei k ths exei sumvei to idio...8elw na afhsw ta frudia mou na megalwsoun gia na paw se ais8htiko na mmou ta vgalei..3erete peripoy poso kairo 8a mou parei?sto polu peripou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος6/14/2012

    Γεια σας
    θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε καμια καλη αισθητικο στη θεσσαλονικη
    ειναι επειγων
    ευχαριστω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος7/10/2012

    ::::::::::::::::::::::s:r:q:t:p:o:n:m:l:k:j:i:h:g:f:e:d:c:b:a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος7/10/2012

    γινεται να βγαλω τα φρυδια μου χωρις πονο γιατι βγαζω πρωτη φορα ταφρυδια μου και φοβαμαι!!!!!!!!! :b:b:b:b:b:b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος8/24/2012

    Γεια σας!Κατα τυχη βρηκα τι σελιδα εν εψαχνα στη google κατι να με βοη8ησει με τα φρυδια μ !
    Τα φρυδια μ ειναι πλ περιεργα!:m
    Ειναι πλ λεπτα με λιγες τριχουλες αλλα μακριες και στην αρχη τους οι τριχουλες βγαινουν με ανοδικη κατευθυνση!!:e
    Τι μπορω να κανω για να τα βελτιωσω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος9/02/2012

    olla telia telia telia alla balte kai kanena video:f:f :f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος11/13/2012

    poso kairo kanoun g na futrwsoun nea frudia??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Το αμυγδαλελαιο βοηθαει στο να φυτρωσουν οι τριχουλες;;

    Εμμανουελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ναι Εμμανουέλα μου αν το χρησιμοποιείς συστηματικά μπορεί να βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εχω πυκνα φρυδια αλλα ολη την ωρα οι ασθηφικοι επδ αλλαζω μ τα κν πιο λεπτα γτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή