Καθαρίστε σε βάθος το δέρμα σας με μάσκα από άργιλο!

18 Φεβρουαρίου 2010

Εκτύπωση
μάσκα αργίλου
Εάν θέλετε να καθαρίσετε το δέρμα σας σε βάθος τότε κάντε μάσκα από άργιλο. Ο άργιλος έχει την ιδιότητα να απορροφά το σμήγμα και τον ιδρώτα και να τονώνει την επιδερμίδα.

Μία φορά τον μήνα και όποτε νιώθετε την ανάγκη για βαθύ καθαρισμό απλώστε την μάσκα αργίλου στο πρόσωπό σας και αφήστε την για 30’.

Αυτή θα σκληρύνει και θα απορροφήσει όλα τα ενυδατικά συστατικά τα οποία περιέχει. Απομακρύνετε την μάσκα με χλιαρό νερό. Με την έκπλυση και την τριβή απομακρύνονται και τα νεκρά κύτταρα δρα δηλαδή και σαν πίλινγκ.

Μπορείτε να προμηθευθείτε έτοιμες μάσκες αργίλου από τα καταστήματα καλλυντικών ή να αγοράσετε άργιλο σε σκόνη από το φαρμακείο ή από καταστήματα με πρώτες ύλες καλλυντικών και να αναμίξετε την σκόνη με νερό.

2 σχόλια

20 Απριλίου 2012 - 12:32 π.μ. Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΗ Η ΜΑΣΚΑ ΑΡΓΙΛΟΥ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

12 Μαΐου 2012 - 12:51 π.μ. Ανώνυμος είπε...

την εκανα σημερα και πραγματικα ειναι τελειαα!

Δημοσίευση σχολίου

Όπως θα παρατηρήσατε, αποφάσισα να απενεργοποιήσω τα ανώνυμα σχόλια. Δεν είναι ωραίο να συνομιλείς με κάποιον που δεν ξέρεις καν το όνομά του. Αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον έναν λογαριασμό google, είναι υπόθεση 1 λεπτού. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Happy talking!
emoticon :) emoticon :( emoticon :)) emoticon :(( emoticon :p emoticon :-o emoticon :-? emoticon b-) emoticon d-) emoticon w-) emoticon g-)